Huis beschikbaar in Eindhoven:Vuurklok | Hestiva

Huis - Vuurklok - Eindhoven

Bewaar als favoriet
450000
1 jaar geleden Actief
#34765

overzicht

OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE, ENERGIEZUINIGE WONING ZONDER GAS? DAN IS DIT UW KANS!

Gebouwd in 2014, optimaal geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp en 6 zonnepanelen en gelegen in de mooie wijk Blixembosch.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, maar ook van vloerkoeling! Kortom van alle hedendaagse gemakken voorzien. De woonkamer is over de volle breedte uitgebouwd en heeft een moderne open keuken. Op de eerste verdieping beschikt u over drie slaapkamers en een moderne badkamer. Tuin op het zuid-oosten met eigen parkeerplaats.

In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder supermarkten, scholen, kinderdagverblijven, winkels, een apotheek en wijkcentrum. Ook uitvalswegen zijn snel te bereiken waardoor u binnen 3 minuten op de A50, A2 en A58 zit. In de wijk loopt u zo naar het Aanschotpark en het Henri Dunantpark is op fietsafstand. Via het “Ikea-tunneltje” fietst u zo naar de Sonse Vennen en Aquabest.

  • 112 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Slaapkamers
Hestiva user

DG Vesta

Adres

Vuurklok 8, 5629 TK Eindhoven, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten