Huis beschikbaar in Apeldoorn:Wagenstraat | Hestiva

Huis - Wagenstraat - Apeldoorn

Bewaar als favoriet
339500
1 jaar geleden Actief
#34914

overzicht

Zoek jij een uitgebouwde eengezinswoning op loopafstand van het centrum en NS-Station? En tevens binnen een paar minuten op de snelweg (A1)? Kom dan snel kijken op de Wagenstraat 22 te Apeldoorn!

De woning is beneden fors uitgebouwd waardoor deze woonlaag maar liefst 11,5 meter lang is. De tuin heeft nog steeds een mooi diep formaat en is gelegen op het zuidoosten. Er is een vrijstaande stenen berging aanwezig alsmede een eigen carport/parkeerplaats. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, de C.V.-ketel is in 2020 nieuw geplaatst (Remeha Avanta) en het energielabel van de woning betreft een B. Nagenoeg de hele woning is voorzien van dubbel glas.

Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig alsmede een prettige groenstrook en speelveldje.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de fors uitgebouwde woonkamer/keuken. De uitbouw is bijna 4 meter lang. Bij binnenkomst valt direct de grootste ruimte op alsmede het prettige lichtinval. De woonkamer/keuken is hiermee heerlijk royaal. De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is in een hoekopstelling geplaatst, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Wat erg prettig is, is dat er aan de achterzijde naar buiten toe een extra hal is gecreëerd. De achtertuin is goed van formaat, verzorgd aangelegd en gelegen op het zuidoosten. Er is een vrijstaande stenen berging en een achterom middels de carport. Een handmatige zonwering is tevens aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim van formaat en tevens voorzien van een ruime inbouwkastenwand. De andere 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. Middels toevoeging van een dakkapel kunnen deze kamers nog mooi verruimd worden. De badkamer is gelegen aan de voorzijde. Modern en licht afgewerkt voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping:

Zeer ruime slaapkamer die tevens ook uitstekend kan dienen als werkkamer of hobbykamer. Tevens bevindt zich hier de C.V.-ketel opstelling (Remeha Avanta, 2020, eigendom) alsmede de wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden/kenmerken:

- Fors uitgebouwd op begane grond;
- Begane grond v.v. vloerverwarming;
- C.V.-ketel 2020 (Remeha Avanta);
- Nagenoeg compleet dubbel glas;
- Voorzien van 4 slaapkamers;
- Voorzien van neutrale/lichte keuken & badkamer;
- Voorzien van vrijstaande berging en carport;
- Achtertuin gelegen op het zuidoosten;
- Op loopafstand van centrum en NS-Station.

Energielabel B, geldig tot en met 06-11-2030.

Aanvaarding in overleg, kan snel!

  • 116 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Slaapkamers

Adres

Wagenstraat 22, 7331 AM Apeldoorn, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten