Appartement beschikbaar in Amsterdam:Rookmelderstraat | Hestiva

Appartement - Rookmelderstraat - Amsterdam

Bewaar als favoriet
610000
1 jaar geleden Actief
#35000

overzicht


Rookmelderstraat 35, 1019 VS Amsterdam

Fijn, modern nieuwbouwappartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Cruquiuswerf met 3 kamers, balkon met uitzicht op het water, een eigen inpandige parkeergarage, bewaakte fietsenstalling en energielabel A+!

INDELING
Via de gemeenschappelijke ingang kom je binnen in de entreehal, waar het trappenhuis, de lift en de fietsenstalling zich bevindt. In de fietsenstalling is ruimte voor 4 fietsen in daarvoor toegewezen fietsrekken (plaatsen 43, 44, 45, 46),

Hal
Bij binnenkomst kom je terecht in de hal, die toegeeft geeft tot alle vertrekken van de woning en waar je de berging met wasmachine- en wasdroger aansluitingen vindt.

Woonkamer & keuken
De woning zit op de hoek en heeft grote ramen die veel natuurlijk daglicht doorlaten. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een vaatwasser (Pelgrim), 4-pits inductiekookplaat met grote combi-oven (Pelgrim), een afzuigkap (Pelgrim) en een energiezuinige koelkast.

Deze ruimte toegang tot het grote balkon van maar liefst 9m²(!), gelegen op het zuidwesten, waar ruimte is voor een heerlijke buitentafel met uitzicht op het water.

Slapen
De woning heeft twee slaapkamers met beiden uitzicht op het water en de gezamenlijke binnentuin. De hoofdslaapkamer is ruim en voorzien van een grote inloopkast.

Badkamer
De luxe badkamer is voorzien van een groot wastafelmeubel, een ligbad en een aparte douche. Het toilet vindt je separaat op de gang.

Externe ruimte
Op de gang van de verdieping van de woning is nog een VvE-ruimte te vinden, die met goedkeuring van de VvE door de bewoners van deze etage wordt gebruikt als gemeenschappelijke opslagruimte/berging.

LOCATIE
Het complex maakt deel uit van project Cruquiuswerf en is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in de omgeving. Binnen een paar minuten ben je bij het water waar je in de zomer heerlijk kan vertoeven op de vlonders en kunt zwemmen. Ook vind je midden in de woonwijk verschillende restaurantjes (o.a. de Harbour club, La Contessa), bakker, brouwerij café Krux en basisschool, BSO en kinderopvang ‘De Kleine Kapitein’. Binnenkort zal er ook een Albert Heijn worden geopend waardoor je in principe de straat nooit meer uit hoeft! Wil je dan toch van het eiland af ben je binnen 5 minuten op het Javaplein en de Dappermarkt, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen en een enorme verscheidenheid aan koffietentjes, kroegen, restaurants en leuke winkeltjes vindt!

BEREIKBAARHEID
Nabij de woning vind je meerdere vormen van openbaar vervoer, zo vind je op loopafstand bus 37, 245 en N89 en tram 7 en 26. Ook is de ring A10 per auto snel bereikbaar via de Zuiderzeeweg!

PARKEREN
Bij het appartement hoort een parkeerplaats gelegen in de inpandige parkeergarage met nummer 120 De parkeergarage is inpandig en bevindt zich onder de grond op de verdieping -1. De parkeerplaats is separaat te koop (vraagprijs €50.000,- k.k.) en zal tegelijkertijd met de woning opgeleverd worden.

DUURZAAM
Wonen in een nieuwbouwappartement betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. De woning is voorzien van een WKO- en WTW-installatie (o.a. warmtepomp en mechanische ventilatie) en heeft het meest energiezuinige en duurzame energielabel A+. De woning is gasloos, dus je maakt enkel gebruik van elektriciteit!

EIGENDOM
De erfpacht bedraagt €2.690 voor de woning en €45,13 per jaar (de canon staat voor 10 jaar vast tot 2028).
Er is geen aanvraag gedaan voor eeuwigdurende erfpacht.

VERENIGING VAN EIGENAREN
- De vereniging van eigenaren bestaat uit 2881 appartementsrechten en is in professioneel beheer;
- De maandelijkse servicekosten bedragen €179,11;
- Er is een reservefonds, opstalverzekering en MJOP aanwezig;
- Er is goed contact met alle buren: er worden met regelmaat borrels en andere activiteiten georganiseerd.

BIJZONDERHEDEN
+ Energielabel A+, dus goed voor het milieu en je portemonnee;
+ Bouwjaar 2021;
+ De woning is 83 m² groot conform de NEN-2580 (meetrapport aanwezig);
+ Balkon gelegen op het ?;
+ Parkeerplaats in inpandige parkeergarage (apart te koop, vraagprijs €50.000,- k.k.)
+ Ruimte voor 4 fietsen in de bewaakte fietsenstalling
+ Zonnepanelen aanwezig;
+ WKO- en WTW-systeem uit 2021;
+ Sprake van erfpacht;
+ De erfpachtcanon is vastgezet voor 10 jaar (tot 2028);
+ WOZ-waarde (peildatum 2022) €574.000;
+ Notaris naar keuze koper, binnen de ring van Amsterdam;
+ Oplevering in overleg, kan snel.

  • 83 Totale ruimte
  • 3 Kamers
  • A+ Energy Grade
  • Balkon
  • 2 Slaapkamers
Hestiva user

RKZ Makelaars

Adres

Rookmelderstraat 35, Amsterdam, Netherlands

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten