Appartement beschikbaar in Amsterdam:Sajetplein | Hestiva

Appartement - Sajetplein - Amsterdam

Bewaar als favoriet
433000
1 jaar geleden Actief
#34894

overzicht


Sajetplein 10, 1091DJ Amsterdam.

***See English description below***

LEUK WONEN IN AMSTERDAM!
FIJN EN PRAKTISCH 2 KAMER APPARTEMENT (58 m2) MET BALKON OP HET ZUID-WESTEN EN SEPARATE BERGING. VOORZIEN VAN RUIME WOONKAMER, COMFORTABELE SLAAPKAMER EN GROTE KEUKEN MET BARGEDEELTE. BETREKKELIJK NIEUW PAND GELEGEN AAN RUSTIGE BINNENTUIN MET PRACHTIGE KERSENBLOESEM BOMEN EN NABIJ STADSCENTRUM, VAARWATER EN OOSTERPARK IN HET POPULAIRE STADSDEEL AMSTERDAM OOST. ENERGIELABEL B & ERFPACHT AFGEKOCHT T/M 15-01-2040.

INDELING
In dit zijstraatje van de Mauritskade ligt het gezellige Sajetplein met bomen, bankjes en wat speeltoestellen voor kinderen, waar de gezamenlijke ingang van het pand zich bevindt. Via het trappenhuis met intercom loop je richting de bovenste verdieping met de eigen entree van de woning.

Vierde verdieping
Bij binnenkomst in dit praktisch ingedeelde appartement stap je direct in de centrale gang, die in verbinding staat met alle vertrekken. Het gehele appartement is gelegd met een lichte laminaatvloer, wat zorgt voor een frisse uitstraling.

Woonkamer
Aan de voorzijde van het pand is de woonkamer gesitueerd. Dankzij brede openslaande (kiep)ramen -en zelfs een openslaande deur met valbescherming- geniet je van prettig natuurlijk lichtinval. Aan de linkerzijde heb je uitzicht op vaarwater en naar rechts kijk je op het eerdergenoemde gezellige Sajetplein. De woonkamer is ruim opgezet en biedt voldoende plek voor bijvoorbeeld een familie sofa met bijpassende salontafel, (boeken)kasten, eettafel met stoelen en een thuiswerkplek naar eigen indeling. Tenslotte is er een extra opbergruimte met afsluitbare deur bij de woonkamer gesitueerd en dankzij de slimme thermostaat zal binnenkomen in deze woning al snel als een warm welkom voelen.

Slapen
De ruime en comfortabele slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Door een openslaande deur heb je direct toegang tot het brede balkon, dat trouwens zowel vanuit de slaapkamer als via de keuken bereikbaar is. Zodoende geniet je van een fraai en rustgevend uitzicht op de besloten binnentuin met grasveldje en kersenbloesem bomen. Dankzij de fijne omgeving is er sprake van een hoog slaapcomfort en naast een tweepersoonsbed is er nog voldoende ruimte voor een eventuele kledingkast en schappen aan de wand. Daarbij is er ook in de slaapkamer een extra afsluitbare opbergruimte voor spullen gesitueerd.

Keuken
De ruime keuken met bargedeelte, waar je naar hartenlust kunt kokkerellen, is tevens gelegen aan de achterzijde van het pand en voorzien van inbouwapparatuur: 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine (Bosch), grote oven en daarnaast staat er een grote koelkast inclusief vriezer. Het ruime aanrechtblad is uitgevoerd in kunststof natuursteen-look, net zoals de wand waar keukengerei handig kan worden opgehangen. De witte keukenkasten en lades zorgen voor veel opbergruimte. Zoals gezegd heb je vanuit de keuken wederom direct toegang tot het balkon op het zuidwesten, middels een openslaande deur met uitzicht op de rustige binnentuin.

Badkamer
Vanuit de tussengelegen gang is de badkamer bereikbaar, die van alle gemakken is voorzien met een douchecabine, toilet, wastafel met meubel, designradiator voor handdoeken en spiegelkastje om accessoires op te bergen. Verder is de wasmachine aansluiting in de badkamer te vinden, waarbij er voldoende plek is voor een wasmachine én droger. Het geheel is afgewerkt met donkergrijze vloertegels en witte wandtegels voor een hygiënische situatie.

Berging
In de benedenbouw van het pand bevindt zich de separate berging, die op slot kan en uitsluitend behoort tot deze woning. Naast de berging bevindt zich een luik naar de straat, om handig spullen te kunnen verplaatsen.

LOCATIE
De woning is gelegen aan het gezellige Sajetplein, nabij de Mauritskade met vaarwater richting de Amstel en tevens Weesperplein. Een ideale plek om lekker rustig te wonen met uitzicht op groen en water, maar tóch sta je binnen no-time in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving zijn er meerdere supermarkten, sportscholen, hogescholen zoals AMFI en HvA en diverse leuke hotspots zoals bijvoorbeeld de molen van Brouwerij ‘t IJ, het Oosterpark, Tropenmuseum, Artis, Dappermarkt, Linnaeusstraat en de Amstel rivier. Met de fiets ben je zo bij Rembrandtplein en het centrum van Amsterdam. En vergeet niet om eens een bezoekje te brengen aan het bruisende De Pijp!

BEREIKBAARHEID
Met het openbaar vervoer is er een uitstekende verbinding, want metrostation Weesperplein is om de hoek en ook tram- en bushaltes zijn in de nabije omgeving. Met de auto is de ringweg A10 snel bereikbaar vanaf Weesperstraat via de S112 en S113. Parkeren kan nabij de woning middels een parkeervergunning of met betaald parkeren. Een parkeervergunning voor bewoners kost € 142,20 per 6 maanden. Uw vergunninggebied is Oost-1a en met deze parkeervergunning mag u parkeren in Oost-1 en Oost-5. De geschatte wachttijd voor een parkeervergunning is nu 6 maanden (Bron: website Gemeente Amsterdam d.d. januari 2023).

EIGENDOM
De erfpacht is afgekocht t/m 15-01-2040, dus tot die tijd betaal je géén erfpacht. Het restdeel na verlopen tijdvak is onder gunstige voorwaarden vastgeklikt op € 451,54 per jaar (AB 2016).

VERENIGING VAN EIGENAREN (VvE)
- Bestaande uit 72 appartementen;
- Professioneel beheer door VvE Beheer Amsterdam;
- Servicekosten bedragen € 91,- per maand;
- Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) aanwezig;
- Reservefonds € 121.883,- (peildatum 24-01-2023).

ONDERHOUD
- 2023: Overleg over zonnepanelen & daken;
- 2021: Gevelreiniging voor- en achterzijde uitgevoerd;
- 2021: Postbussen en buitendeuren geverfd;
- 2019: Rookgasafvoer vervangen.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1989 (betonbouw);
- Energielabel B;
- Woonoppervlakte 58 m2, conform NEN2580;
- Balkon met uitzicht op rustige binnentuin;
- Gezellige woonkamer met zicht op vaarwater en Sajetplein;
- Comfortabele slaapkamer met extra opbergruimte;
- Grote keuken met bargedeelte;
- Badkamer met douche, toilet en wasmachine-aansluiting;
- Separate privé berging;
- Ideale locatie nabij centrum, de Amstel, hogescholen en Oosterpark;
- ERFPACHT AFGEKOCHT T/M 15-01-2040 (gunstige voorwaarden restdeel);
- Notaris naar keuze koper (binnen ring Amsterdam);
- Oplevering kan snel (in overleg);
- Voorbehoud gunning verkoper.

INTERESSE
Ben jij op zoek naar een eigen appartement met breed balkon inclusief rustgevend uitzicht + separate berging en gelegen op een top locatie? Neem dan snel contact met ons op!

Deze informatie is door RKZ Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door RKZ Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen RKZ Makelaars niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting uit te (laten) voeren.

*** English description ***

Coming soon (Wednesday 25 January 2023)

  • 58 Totale ruimte
  • 2 Kamers
  • B Energy Grade
  • Balkon
  • 1 Berging
  • 1 Slaapkamers
Hestiva user

RKZ Makelaars

Adres

Sajetplein 10, 1091 DJ Amsterdam, Netherlands

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten