Dit is dé huurwoning verzamelsite van Nederland!

Gratis scrollen door het hele aanbod

Je hebt de juiste website gevonden om te starten aan de zoektocht naar jouw kamer in Amsterdam. Via Hestiva kan je rustig oriënteren welke kamers te huur worden aangeboden door de vele aanbieders.

Bekijk hoe het werkt

Kamer huren Amsterdam

Waar in Amsterdam ga jij studeren? De Hogeschool van Amsterdam? De Universiteit van Amsterdam of de Open Universiteit? Na je inschrijving bij een opleiding moet je op zoek naar een woonruimte. Een kamer in Amsterdam is ideaal; dichtbij je oplossing en natuurlijk hoort het bruisende nachtleven er ook bij. Er is alleen één groot probleem: de huurprijzen in Amsterdam zijn de laatste jaren flink gestegen. Ze zijn met gemak twee of drie keer zo hoog als in andere steden. Gelukkig heb je daar Hestiva voor gevonden. Bij Hestiva kun je namelijk op zoek gaan naar een kamer in Amsterdam aan de hand van je budget. Wij zetten alle kamers die bij jou passen op een rijtje.

Kamer Amsterdam

Een kamer vinden in Amsterdam lijkt onmogelijk met 45000 studenten in de stad, maar met Hestiva wordt de zoektocht een stuk makkelijker. Je zoekt op jouw budget, of op jouw favoriete aanbieder. Op die manier selecteren we kamers die specifiek bij jou passen. Sla je je zoekopdracht op, dan krijg je meldingen als er een nieuwe kamer is geplaatst. Vaak woon je op kamers samen met onbekende huisgenoten. Dat is even spannend, maar de meeste studenten raken goed bevriend met andere bewoners van het huis en gaan vaak iets samendoen. Op kamers in Amsterdam geeft je dus een hele leuke levenservaring. Bovendien kun je veel leren van je huisgenoten. En het is natuurlijk wel zo gezellig.

Kamer particulier Amsterdam

Naast de grote aanbieders, waar je je vaak voor moet inschrijven, zijn er ook kamers van particulieren te vinden. Je betaalt dan alleen aan de huurbaas, in plaats van een organisatie. Een particuliere kamer vind je ook op Hestiva. Je hoeft niet per se op zoek te gaan naar een kamer in het centrum. Ook buiten het centrum vind je genoeg mooie kamers, waar de prijzen zelfs een stukje lager liggen. Wie een stage bij het Academisch Medisch Centrum heeft, kan bijvoorbeeld het best in- of rondom de Bijlmer wonen. Studenten van de Vrije Universiteit vind je vooral in de wijk Buitenveldert. Kortom: genoeg mogelijkheden om een kamer te vinden met Hestiva.

Ga hier direct naar ons aanbod

Hestiva