Dit is dé huurwoning verzamelsite van Nederland!

Gratis scrollen door het hele aanbod

Je hebt de juiste website gevonden om te starten aan de zoektocht naar jouw huurwoning in Amsterdam. Via Hestiva kan je rustig oriënteren welke kamers, studio’s, appartementen en huizen te huur worden aangeboden door de vele aanbieders.

Bekijk hoe het werkt

Huurwoningen Amsterdam

Als je een huis wilt huren in Amsterdam, loop je waarschijnlijk tegen meerdere problemen aan. Allereerst de prijs van een huurwoning bij sommige organisaties en ten tweede het tekort aan huurwoningen. In Nederland heeft namelijk slechts 10 procent van de 3,2 huurwoningen een huur van tussen de 710 en 970 euro per maand. Daar zijn er nog 75.000 extra van nodig. Je ziet de problemen het best in Amsterdam. Een huurwoning vinden in Amsterdam is namelijk bijzonder lastig. Gelukkig heb je daar de oplossing voor gevonden: Hestiva. Je houdt met onze dienst eenvoudig de verschillende aanbieders in de gaten. Zo is de kans dat jij de perfecte woning vindt, een stuk groter.

Huurwoning Amsterdam

Een huurwoning in Amsterdam is zo gevonden met Hestiva. Op onze website staat een handig overzicht van aanbieders in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen is invullen waar je een huurwoning zoekt en hoeveel het budget is. Daarna gaat ons systeem zoeken in de databank. Wij geven dan op een overzichtelijke manier voor je weer welke woningen je zou kunnen bekijken. Door op het appartement te klikken, kun je meer informatie zien. Het handige is dat je ook meteen informatie krijgt over de aanbieder van de woning. Zo wordt zelfs een huurwoning vinden in Amsterdam een eitje.

Huurwoning particulier in Amsterdam

Veel mensen zoeken een particuliere huurwoning in Amsterdam via verschillende websites. Soms zelfs via tweedehands sites. Dat is geen goed idee, want dan weet je nooit met wie je zaken doet en wie precies de aanbieder van de huurwoning is. Het is een beter idee om te zoeken met Hestiva. Als je je hier registreert, kun je heel eenvoudig je zoekopdracht opslaan. Je krijgt dan een melding bij iedere nieuwe huurwoning die particulier wordt verhuurt in Amsterdam en aan jouw wensen voldoet. Gewoon, in jouw mailbox. Je mist jouw mogelijke volgende huurwoning nooit meer. Wil je een huurwoning vinden in Amsterdam? Dan schrijf je je in bij Hestiva. Het is nog nooit zo simpel geweest. Wil je niet in Amsterdam huren? Dan kun je ook eens de andere huurwoningen in andere plaatsen op Hestiva bekijken.

Ga hier direct naar ons aanbod

Hestiva