Property - Appartement - Utrecht - Zeist

Appartement - Utrecht - Zeist

Bewaar als favoriet
975   p.m.
1 jaar geleden Verhuurd
#41627

overzicht

Meteen bij binnenkomst betreedt u uw eigen garderobekast, waar eventueel ruimte is voor het plaatsen van schoenen en jassen. Hier bevindt zich ook het toilet, het toilet is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Terwijl we onze weg vervolgen, vinden we verschillende deuren die naar verschillende gebieden leiden.

Allereerst laten we je graag de prachtige woonkamer met open keuken zien. Deze woonkamer is circa 25 m2 en biedt veel ruimte. Het is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen en de ramen kunnen ook open waardoor wij de mogelijkheid hebben het appartement goed te ventileren.

Als we een stap naar achteren doen komen we in de keuken, in de keuken is plaats voor een grote eettafel waar je eventueel met 4 of meer personen aan kunt tafelen. De keuken op zich is voorzien van een spoelbak, een kraan, natuurlijk een 4-pits gasfornuis, een ventilator en natuurlijk een aanrechtblad waar je de sterrenmaaltijden op kunt bereiden.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer, deze ruimte is circa 15 m2.

De laatste kamer is de badkamer, hier is een ruime douche met 2 verschillende koppen, een wastafel, designradiator en een aansluiting voor een wasmachine.

  • 45 Totale ruimte
  • 2 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten