Appartement - Jutfaseweg - Utrecht

965   p.m.
6 maanden geleden Actief
#36160

overzicht

Dit appartement maakt onderdeel uit van een modern en kleinschalig appartementen complex. Het appartement is gunstig gelegen op loopafstand van het nieuwe NS station Vaartsche Rijn, Rotsoord, de Twijnstraat met leuke winkeltjes en Het Ledig Erf met eigentijdse en restaurants, winkels, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en op minder dan tien minuten fietsen van het centraal station en het centrum.
Het appartement is uitstekend onderhouden en voorzien van onder andere moderne inbouwkeuken en moderne badkamer, C.V.-ketel (2011), dubbele beglazing, alsmede prachtige vloer, fraai afgewerkte wanden en plafonds etc.

  • 40 Totale ruimte
  • 2 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten