Kamer - Delfshaven - Rotterdam

500   p.m.
6 maanden geleden Actief
#36951

overzicht

In de Zoutziedersstraat staat een waanzinnige woning op je te wachten. Dit huis is zeer comfortabel en heeft een geweldige ontspannen sfeer. Het appartement bestaat uit slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur en een badkamer met inloopdouche. De gehuurde slaapkamer is gezellig en is ingericht met een eenpersoonsbed, een kledingkast en een groot raam voor het zonlicht. Wifi en Wasmachine zijn aanwezig! Er wordt ook schoongemaakt! Deze kamer is te huur voor Internationale vrouwelijke Studenten en Young Professionals.
De woning is gelegen in de Zoutziedersstraat, in de buurt Bospolder/Tussendijken. Deze zeer rustige buurt ligt vlakbij het bekende Delfshaven en telt diverse voorzieningen; winkels, restaurants, supermarkten, een streekmarkt met vers fruit en vis (donderdag en zaterdag), en het Park 1943. Qua bereikbaarheid is de straat slechts 5 min lopen naar het tramstation en van daaruit kun je rechtstreeks naar het Marconiplein station (een paar minuten met de tram) en bereik alle delen van de stad.

  • 16 Totale ruimte
  • 1 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten