APARTMENT - Stadsmatenstraat - Enschede

Stadsmatenstraat 1202

Beschikbaar
42

Wonen op een unieke locatie in een gemeentelijk monumentaal pand met vele karakteristieke elementen is wat dit appartement biedt. Dit 2-kamer appartement op de eerste verdieping van het appartementencomplex “Koningin Wilhelmina” is gelegen aan een rustige straat met veel groen en vrij uitzicht over het Volkspark. Het gezellige stadscentrum van Enschede is op loopafstand alsmede de Hogeschool Saxion, het centraal station en de uitvalswegen. Dit maakt de locatie de ideale basis voor rustig en vrij wonen in combinatie met het bruisende stadsleven van Enschede. Het complex is in de loop van de jaren volledig gerenoveerd en voorzien van de nodige modernisatie en isolatie. Wij nodigen u uit dit zelf te komen bekijken.

Indeling appartement:
Entree/hal met meterkast, garderobe en toilet met fonteintje. Authentieke kenmerken zijn hier bewaard gebleven en de prachtige hoge plafonds geven een ruimtelijke beleving. De woonkamer is belegd met laminaat en lekker licht door de grote raampartij met vrij uitzicht. Er is een kleine open keuken voorzien van diverse apparatuur en aan de andere zijde is de slaapkamer gesitueerd met aansluitend de badkamer met douche en wastafel. Deze is in 2021 gemoderniseerd. Vanuit de slaapkamer is het recentelijk gerenoveerde balkon bereikbaar met fantastisch uitzicht over het Volkspark. Mede door dit uitzicht en de ligging op het Zuidwesten is het hier rustig genieten tot in de late uurtjes.

Indeling algemeen:
De hoofdentree is voorzien van een intercom en toegankelijk via “chip:-sleutels. De sfeer van het gebouw is alom aanwezig en direct voor u bevindt zich het trappenhuis, de recentelijk vernieuwde lift en (echt waar) een huisbibliotheek.
In het souterrain beschik je over een eigen berging en een gezamenlijke fietsenberging. Ook voor gezamenlijk gebruik is de was-, droog- en strijkruimte voorzien van wasmachine en droger (d.m.v. wasmuntjes). Aan de achterzijde een grote en fraai aangelegd tuin met vele terrassen en een kruidentuin waar bewoners vrij gebruik van kunnen maken. Uniek is de aanwezigheid van logeerkamers die u kunt reserveren voor gasten.

Bijzonderheden: - Unieke ligging – karakteristiek wonen -fantastisch uitzicht over het Volkspark. – dichtbij centrum Enschede - huismeester (e-conciërge) -logeerkamers (met sanitaire voorzieningen) voor gasten - een bibliotheek - een was- en droogruimte - zonnecollectoren op het dak. – goede parkeergelegenheid (betaald) - servicekosten € 183,09 per maand inclusief voorschot stookkosten (€ 55,-), opstalverzekering, glasbewassing en onderhoud tuin – volledig dubbele beglazing (kunststof en aluminium) – blokverwarming – elektrische boiler -gezonde en actieve VvE.
Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen. Voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing. Voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing.

  • Op Hestiva1 week geleden
  • ID#34675
  • TypeAPARTMENT
  • Verkoop/Verhuur Verkoop

overzicht

  • 41 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 2 Kamers
  • 1 Keuken
Bekijk op de kaart
169000 per
maand
Hestiva user

Sleutelmakelaars

soortegelijke objecten

bekijk de laatste objecten