Appartement beschikbaar in Eindhoven:Cassandraplein | Hestiva

Appartement - Cassandraplein - Eindhoven

Bewaar als favoriet
1500   p.m.
1 jaar geleden Actief
#34878

overzicht

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Eindhoven? Dan is een short stay in Eindhoven een perfecte oplossing voor u!

Of u nu voor werk, studie of een andere reden naar Eindhoven komt, het is prettig om een goede thuisbasis te hebben.
Door tijdelijk een woonruimte te huren bent u verzekerd van een eigen vaste locatie gedurende uw verblijf.
Het is vaak goedkoper dan het huren van een hotel voor een aantal weken/maanden en het geeft u een prettig en huiselijk gevoel.

De short stay 2-kamer appartementen zijn instapklaar en volledig luxe gemeubileerd. Een appartement is voorzien van alle comfort en gemak.

Locatie: Het appartement is centraal gelegen. Op loopafstand van winkelvoorzieningen, nabij Tue, Fontys, MMC en het Catharina Ziekenhuis.
Op 5 autominuten van het centrum van Eindhoven en dichtbij alle uitvalswegen. Ook gunstig gelegen ten opzichte van de High Tech Campus,
ASML, DAF en andere bedrijven.

  • 37 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 2 Kamers
  • 1 Keuken
  • 1 Slaapkamers
Hestiva user

DG Vesta

Adres

Cassandraplein 5-26, 5631 BA Eindhoven, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten