Appartement - Gagelstraat - Eindhoven

Gagelstraat 69

Beschikbaar

Gagelstraat 69
5616 RN Eindhoven
127 m2 gemeubileerd en modern appartement
Per direct beschikbaar
2100,- EURO huur per maand (excl. Gas / Elektra)

Omschrijving :
Het appartement is gemeubileerd en per direct beschikbaar. Zeker het bezichtigen waard!!! Volledig gemeubileerd en modern appartement in het stadscentrum van Eindhoven. Zeer ruim opgezet 3-kamerappartement (127 M2) met balkon op het zuiden, keuken met bijkeuken, twee zeer ruime slaapkamers, badkamer, apart toilet en een berging en eigen grote garagebox (3 bij 9 meter) in afgesloten parkeerkelder. Lift aanwezig.

Het appartement is gesitueerd op een bijzonder aantrekkelijke locatie. Het is wonen op loopafstand van culturele en historische plekken van Eindhoven, maar je zit ook snel op de High-Tech Campus. Het zit letterlijk op de hoek van het PSV-stadium en op loopafstand van het stadscentrum en het treinstation. Het treinstation biedt snelle verbindingen naar steden als bijvoorbeeld Den Bosch, Tilburg en Amsterdam. Daarnaast is het ook zeer dichtbij het steeds hipper wordende gebied in Eindhoven genaamd Strijp-S, waar op de eerste zondag van de maand een markt is. Strijp-S biedt daarnaast ook zeer leuke eetgelegenheden en hippe winkeltjes.

Royale woonkamer met 55inch TV (60 m2), Keuken met vaatwasser, berging met AEG wasmachine en AEG droger. Slaapkamer 1 (22 M2) met bed, bureau en ladekast, Slaapkamer 2 (15 M2) met tweepersoonsbed, grote kledingkast en aparte vriezer. Badkamer met twee wastafels, bad en douche. Garagebox (3 bij 9 meter) met garagedeur in ondergrondse parkeerkelder.

Het gehele appartement is voorzien van horren, luxe gordijnen en zonwering (luxaflex).

Kenmerken :
Huur = 2100,- EURO per maand (exclusief gas, elektra en internet/tv)
Parkeren = Ondergrondse garagebox voor 150,- EURO per maand.
Waarborgsom = 2 maanden huur
Huurovereenkomst = Onbepaalde tijd
Beschikbaar = Per direct
Woonlaag = 2e woonlaag

  • Op Hestiva2 weken geleden
  • ID#34273
  • Typeapartment

overzicht

  • 1 W.C.
  • 127 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 2 Kamers
Bekijk op de kaart
2100 per
maand
Hestiva user

ViaDaan

soortegelijke objecten

bekijk de laatste objecten