Appartement beschikbaar in Amsterdam:Osdorpplein | Hestiva

Appartement - Osdorpplein - Amsterdam

Bewaar als favoriet
1750   p.m.
1 jaar geleden Actief
#34802

overzicht

Fantastisch nieuwbouw 1 slaapkamer appartement op het Osdorpplein van alle gemakken voorzien. Het appartement met vloerverwarming heeft een lift, ruime woonkamer, 1 slaapkamer, apart toilet, aparte wasruimte, badkamer met douche, berging , fietsenstalling, en open keuken met apparatuur. De vloer is tegels met een hout look niet van echt te onderscheiden inclusief vloer verwarming. Het is gebouwd met de hoogste energie label eisen en heeft ook Zonnepanelen.
Het Osdorpplein is voorzin van diverse moderne winkels waaronder ook de Hema en bijvoorbeeld H&M, tevens ook alle bekende supermarkten zijn op loopafstand. Een maal per week is er ook Markt. De Sloterlas waar u heerlijk kan wandelen, fietsen of joggen ligt op 3 minuten lopen. Ook sportschool en zwembad is vlakbij.
Tram en busverbindingen al binnen 100 meter.

Deze vrijblijvende verhuurinformatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld op basis van de gegevens die de verhuurder ons heeft verstrekt. Daarom kunnen wij geen garanties geven, noch kunnen wij op enigerlei wijze enige aansprakelijkheid aanvaarden voor deze informatie. Alle afmetingen zijn indicatief en Allround Housing aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

  • 70 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 2 Kamers
  • 1 Keuken
  • 1 Slaapkamers
Hestiva user

Allround Housing

Adres

Osdorpplein 957-1, 1068 TB Amsterdam, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten