hoe werkt huren?

Huren

Het vinden van een huurwoning is een lastige opgave. Op Hestiva.nl proberen we het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder leggen we je in drie simpele stappen uit hoe we te werk gaan.

1

Het gebruik van het platform is volledig gratis en kan zonder een account aan te maken. Kijk gerust eens rond in het aanbod of er wellicht iets voor jou tussen zit.

Hestiva | free housing platform
2

Om in contact te komen met de verhuurder van jouw droomwoning heb je een account nodig. Ook dit is gratis. We vragen je wel om je te verifiëren met een geldig identiteitsbewijs om fraude te voorkomen.

Hestiva | free housing platform
3

Reageer op verhuurders, maak zoekopdrachten, bewaar woningen en nog veel meer! In jouw eigen dashboard vind je alle tools terug.

Hestiva | free housing platform

Hoezo is het gratis?

Een gratis huurwoning platform? Ja echt! Bij Hestiva geloven we dat we met de juiste inzet en werkwijze de totale huurwoningmarkt in kaart te kunnen brengen. Daar waar andere huurwoning platforms geld vragen aan de gebruikers, implementeren wij een ander verdienmodel. Hestiva is helemaal gratis te gebruiken omdat wij door de hoge bezoekersaantallen een groot bereik hebben en geld verdienen met het maken van reclame voor bedrijven. Zo worden de gebruikers van het platform écht geholpen in plaats van alleen het platform zelf.

Hestiva | free to use
test content