4.368 huurwoningen in Amsterdam

1 bedroom apartment with balcony (Nieuwevaart)

€ 1.650 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 75 m2
Aantal kamers: 2 kamers

2 bedroom apartment in Jordaan! (Marnixstraat)

€ 1.900 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 95 m2
Aantal kamers: 3 kamers

2 bedroom apartment with private parking (Praterlaan)

€ 2.000 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 112 m2
Aantal kamers: 3 kamers

2-kamerappartement met balkon in Noord (Loenermark)

€ 1.500 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 67 m2
Aantal kamers: 2 kamers

2-kamerappartement met balkon (Van Beuningenstraat)

€ 1.400 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 43 m2
Aantal kamers: 2 kamers

2-kamerappartement van 89m2 – Kruitberghof 93 Amsterdam

€ 1.250 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 89 m2
Aantal kamers: 2 kamers

Amsterdam

Huren in Amsterdam

Amsterdam is een ontzettend populaire stad om in te wonen. Het is daarom heel lastig om binnen uw eigen woonwensen een appartement, kamer of studio te huren in Amsterdam. Er bestaan heel veel sites waar het aanbod op te vinden is en daarom heeft Hestiva al dat aanbod verzameld op één site. Zodat u een duidelijk overzicht krijgt en u gratis kunt scrollen door alles wat u kunt huren in Amsterdam.

Wonen in Amsterdam

Als u nog niet eerder in Amsterdam bent geweest zult u vooral in het centrum van Amsterdam moeten wennen aan de vele toeristen. In de buurten zoals Oud-Zuid, Oud-West of Oost zult u daar minder last van hebben. Niet alleen toeristen trekken graag naar het centrum. Het centrum is de meest gewilde buurt om te wonen. Dit is ook te merken aan de huurprijzen. Voor een studio van 25m2 wordt er al snel 1000 euro per maand aan huur gevraagd. In de omringende buurten iets minder. Als u dat echt te veel vindt kunt u beter zoeken naar woningen in: Zuidoost, Bos en Lommer, Noord of Nieuw-West. In deze buurten zijn de prijzen ten opzichte van de woonoppervlakte wat gunstiger.

Voordelen van Amsterdam

Het grootste voordeel aan Amsterdam is dat de stad altijd leeft. Er gebeurd altijd wel iets in Amsterdam. Feesten van het Leidseplein tot en met het Rembrandtplein of terrasjes hoppen in de Pijp. Daarnaast is bijna alles binnen Amsterdam te bereiken met de fiets. Of voor de liefhebbers, met de boot. Ook zitten er in Amsterdam veel goede Universiteiten en Hogescholen. Veel mensen vanuit het hele land verhuizen naar Amsterdam om daar te studeren.

Nadelen van Amsterdam

Naast de enorme huurprijzen in Amsterdam is het om te parkeren de duurste gemeente van Nederland. Om voor een parkeervergunning in aanmerking te komen moet je vaak een lange tijd op een wachtlijst staan. Daarnaast is het nadeel aan Amsterdam de ontwikkelingen in de woningmarkt. Om aan een huurwoning te komen is het vaak lang zoeken. Zodra u een huurwoning hebt gevonden zal de huurprijs vaak veel hoger liggen dan in vergelijking met andere grote steden in Nederland.

Hestiva