11 huurwoningen in Amstelveen

Amstelveen

Huurwoning Amstelveen

Huren in Amstelveen betekent meestal wonen in een rustige wijk met veel groen. Vaak zijn de woningen vlakbij een park of het Amsterdamse bos. De woningen in Amstelveen zijn vaak ruim en goed verzorgd. In de 17de en 18de eeuw kwamen de welgestelde Amsterdammers naar Amstelveen om de ruimte en de rust op te zoeken. Dit is ook goed te zien aan de bouwstijlen van de Amstelveense woningen.

Wonen in Amstelveen

Huren in Amstelveen, onder de rook van Amsterdam, is voor veel mensen een fijne uitkomst. De huurprijzen liggen een stukje lager dan de huurprijzen in Amsterdam. Er zijn tal van horecagelegenheden en het enorme winkelcentrum is voor veel mensen buiten Amstelveen al een reden om naar Amstelveen af te reizen.

In 2003 is Amstelveen verkozen tot de meest aantrekkelijke stad van Nederland om in te wonen. Dit kwam onder andere door de veiligheid, goede bereikbaarheid en de rijke cultuur.

Voordelen Amstelveen

Het grootste voordeel aan Amstelveen is de ruime woningen ten opzichte van Amsterdam in combinatie met de huurprijs. Daarnaast is door de snelweg A9, Amstelveen goed te bereiken en ben je vanuit Amstelveen in korte tijd in veel steden in de omgeving.

Nadelen Amstelveen

Er is eigenlijk maar één nadeel aan Amstelveen en dat is dat er weinig huurwoningen worden aangeboden. Net zoals in Amsterdam is Amstelveen een populaire stad om in te wonen waardoor het aanbod zeer schaars en redelijk prijzig is.

Hestiva