Aanbieders

Omdat het vaak heel lastig is om aan een huurwoning te komen, verzamelt Hestiva.nl iedere dag in samenwerking met onderstaande aanbieders het meest recente aanbod van Nederland. Bekijk hier per aanbieder wat zij voor jou te bieden hebben. Bekijk ook de websites. Bij velen kun je je al gratis aanmelden. Succes!

Kamerstunt is een groot huurwoning netwerk waar je gratis kan kijken welke huurwoningen zij aanbieden. Als je uiteindelijk in contact wil komen met de verhuurder van jouw droomwoning moet je overstappen op een betaald account. Hiervoor is slechts één keuze beschikbaar. Namelijk overstappen naar een premium account voor €19,95 per maand.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €19,95 p.m. voor Premium account

Esteon heeft een groot netwerk aan huurwoningen in Nederland. Op basis van een matching systeem worden huurder en verhuurder samengebracht. Je kunt je alvast gratis inschrijven om te oriënteren in het aanbod. Wil je uiteindelijk kans maken op een woning dan vraagt Esteon €9,95 per maand voor een membership van 3 maanden en €7,95 per maand voor een membership van 6 maanden.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €9,95 p.m (3 maanden)
- €7,95 p.m (6maanden)

Huurwoningen.nl is het grootste huurwoning platform van Nederland. Huurwoningen.nl is in eerste instantie gratis te gebruiken. Je kan het ruime aanbod direct bekijken zonder daarvoor te hoeven betalen. Je kan ook een oproep voor een huurwoning gratis plaatsen. Als je eenmaal interesse wil tonen in een woning vraagt Huurwoningen.nl een vergoeding van €19,95 per maand. De eerste 14 dagen is dat gratis. Als je hebt gekozen voor een premium account, kan je dat op ieder moment stopzetten.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €19,95 p.m. (ieder moment opzegbaar)
- Eerste 14 dagen gratis premium account

Huurstunt is een groot huurwoning netwerk waar je gratis kan kijken welke huurwoningen zij aanbieden. Als je uiteindelijk in contact wil komen met de verhuurder van jouw droomwoning moet je overstappen op een betaald account. Hiervoor is slechts één keuze beschikbaar. Namelijk overstappen naar een premium account voor €19,95 per maand.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €19,95 p.m. voor Premium account

Heeft u zelf een woning website? U kunt uw eigen website aanmelden bij Hestiva.nl Neem eerst contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

U kunt hier klikken voor het contactformulier.

WoningZoek.nl is een samenwerkend initiatief van woningbemiddelaars en maakt gebruik van een zogenaamde huurwoning – Spider. Je vindt het aanbod van grote, maar vooral ook kleinere makelaars. Naast aanbod van huurwoningmakelaars, plaatsen ook zeer veel particulieren hun huurwoning en kamers op WoningZoek.nl. Je kunt een gratis account aanmaken om te kijken wat WoningZoek te bieden heeft maar als je wil reageren moet je overstappen op een betaald account. Je kan kiezen voor 6 maanden onbeperkte toegang voor éénmaling €15,- of 12 maanden onbeperkte toegang voor éénmalig €22,50

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €15,- voor 6 maanden toegang
- €22,50 voor 12 maanden toegang

Papayo is een kleine maar groeiende aanbieder. Met een uniek concept qua abonnementskosten is het bij Papayo mogelijk om voor korte periodes te reageren. Je kunt allereerst alles gratis bekijken.
Bij Papayo betaal je alleen als jij tijd en zin hebt om te reageren. Zijn er geen leuke kamers? Dan betaal je niet. Komt jouw droomkamer voorbij, dan betaal je een klein bedrag om tijdelijk op alle kamers op Papayo te kunnen reageren.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €3,99 voor 3 dagen
- €5,99 voor 1 week
- €11,99 voor 1 maand

DirectWonen heeft een groot netwerk van huurwoningen in Nederland. Je meldt je eerst aan met een gratis account waardoor je in je mailbox alerts krijgt over het vernieuwde aanbod. Als je in contact wil komen met de verhuurders dan moet je overstappen naar een zogeheten ‘Smart account’. Je kan kiezen voor ‘Smart account basis’, deze is 2 weken geldig en kost €9,95. Of je kiest voor ‘Smart account plus’. Dit account is 1 maand geldig en kost €19,50.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €9,95 voor 2 weken
- €19,50 voor 1 maand

Kamertje.nl heeft een groot netwerk met alleen kamers. Je kan allereerst een gratis account aanmaken waarmee je kan zien welke kamers er worden aangeboden. Als je eenmaal wil reageren heb je de keuze uit 3 pakketten. Pakket ‘Budget’, hiermee kan je 30 dagen onbeperkt reageren op alle kamers voor €20,-. Pakket ‘Basic’, hiermee kan je 60 dagen onbeperkt reageren op alle kamers voor €26,- en Pakket ‘Plus’, met dit pakket kan je voor €30,- 90 dagen reageren op alle kamers.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €20,- voor 30 dagen
- €26,- voor 60 dagen
- €30,- voor 90 dagen

Findroommate is een platform voor huisgenoten. Zo kan je samen met huisgenoten naar een nieuwe woning zoeken of zelf op zoek gaan naar nieuwe huisgenoten. Omdat het systeem aan Facebook is gekoppeld kan je zien wie de kamer of woning verhuurt. Hierdoor is het bijna onmogelijk gemaakt om fraudeurs op de site toe te laten. Daarnaast weet je precies welke persoon je nieuwe huisgenoot gaat worden. Om in aanmerking te komen voor een woning moet je een premium account afnemen voor €9,95 per maand. Je kan alle woningen van te voren met een gratis account bekijken en je kunt voor €2,95 drie dagen een premium account uitproberen.

- Gratis account (beperkte mogelijkheden)
- €9,95 p.m. premium (ieder moment opzegbaar)
- €2,95 voor 3 dagen premium

Hestiva