Nieuwe woning? Nieuwe meubels!

Geschreven door: frederik, op: 7 november 2018

Met trots nodigen wij je uit in onze nieuwe webshop

Vanaf vandaag is onze gloednieuwe webshop: interieur.hestiva.nl geopend. Hier kunnen de trouwe bezoekers van hestiva.nl genieten van extra korting op alle artikelen.
Aangezien jij op zoek was / bent naar een nieuwe woonruimte kan je vast en zeker jouw nieuwe ‘thuis’ opleuken met een van onze unieke artikelen.

Lees snel door en ontvang 20% korting op de gehele collectie.

Betaalbaar Design

De producten in de webshop van interieur.hestiva.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een prachtig design. En dat kan voor de gebruikers van Hestiva ook nog gewoon betaalbaar zijn.
Serieus? Ja,

Kijk zelf maar »

Hestiva geeft korting

Voor de gebruikers van Hestiva is het nog voordeliger om te shoppen op interieur.hestiva.nl. Jullie krijgen namelijk allemaal 20% korting op de gehele collectie tot en met 31 december 2018. Gebruik de code: Friends-of-Hestiva

Shoppen maar! »

De échte Hestiva-fan is nu nog blijven hangen

Natuurlijk is er naast het heugelijke feit dat er een webshop is geopend ook nieuws voor de woningzoekers.
Aangezien de woningmarkt qua prijs steeds maar stijgt en qua aanbod steeds maar daalt, begint er onderhand een serieus probleem te ontstaan.
Hestiva wil begin 2019 starten met een onderzoek naar mogelijke oplossingen om dit probleem tegen te gaan. Denk hierbij aan het bouwen van een gehele straat voor een vriendengroep. Of het plaatsen van verplaatsbare woningen. Je kan het zo gek niet bedenken maar een oplossing moet er komen. En snel!

Als jij denkt dat jij hier een bijdrage aan kan leveren, dan horen wij dat graag! Je kan je opgeven door een mail te sturen naar info@hestiva.nl met jouw naam en idee om het woningprobleem te stoppen. Als jouw idee goed genoeg is kunnen we samen kijken om dit plan waar te maken.

We blijven verbeteren

Wij zijn bezig met een opschoningsronde om ervoor te zorgen dat je minder vaak een reeds verhuurde woning te zien krijgt. Vanaf half november 2018 zal dit naar verwachting af zijn. Je zult als gebruiker van Hestiva.nl hier geen last van hebben. Dit gebeurd allemaal achter de schermen.

Bedankt dat je nog even bleef hangen! Vergeet niet de promotiecode: Friends-of-Hestiva te gebruiken in onze nieuwe webshop! Hiermee ontvang je 20% korting op de gehele collectie.

Hestiva