Vlogger gezocht!

Geschreven door: frederik, op: 1 juni 2018

Hallo aanstaande Vlogger,

Ben jij op zoek naar een manier om jouw eigen youtube kanaal op te bouwen en uit te breiden, maar heb je nog geen achterliggend platform? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn namelijk opzoek naar een beginnende vlogger die zelf een kanaal opzet en uitbreidt. Je zit dus niet vast aan vaste uren, aantal video’s per maand of andere zaken. Het is jouw kanaal dus jij beslist! Daarnaast kan je profiteren van een snelgroeiend achterliggend platform dat jouw content vanaf dag 1 zal verspreiden door Nederland. Zie het als een soort springplank.

Het is wel de bedoeling dat de content die je levert, past bij Hestiva. Want anders kunnen wij het simpelweg niet verspreiden.

Hestiva
Hestiva.nl is een website voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning. Dat kunnen woningen in alle steden en dorpen van Nederland zijn. Omdat het vaak lastig is om een overzicht te krijgen van het beschikbare aanbod op internet heeft Hestiva deze verzamelwebsite ontwikkeld.
Hestiva is dus bedoeld om de woningzoeker een handje te helpen en dat is dan ook jouw taak als youtube vlogger.
Omdat er op dit moment ontzettend veel mensen op zoek zijn naar een huurwoning zou jij samen met Hestiva de redder in nood kunnen zijn voor heel veel mensen. Daarmee betekent het ook dat de potentie om een groot kanaal te worden enorm groot is. Er zijn nog geen echte huurwoning kanalen dus je hebt ook nog eens een niche te pakken.

Ben je al enthousiast? Stuur dan zo snel mogelijk een video van jezelf waarin jij jezelf voorstelt naar f.meijer@hestiva.nl en hopelijk zie ik jou snel terug op Youtube!

Hestiva