5 huurwoningen met dakterras in Amsterdam

Geschreven door: frederik, op: 9 mei 2018

Heerlijk, dat zonnige weer van de afgelopen tijd. Lekker het park in, de boot op en barbecuen op jouw dakterras in Amsterdam. Klinkt goed, misschien te goed. Maar toch zeker mogelijk! Bekijk ons lijstje van beschikbare huurwoningen met dakterras in Amsterdam.

1. Woning aan de Willem de Zwijgerlaan te Amsterdam

Vanaf dit dakterras kan je heerlijk genieten van het uitzicht over Amsterdam. Als je even geen zin hebt om op jouw dakterras te zitten, loop je zo het Westerpark in. De woning is te huur voor €1425,- per maand en heeft een woonoppervlakte (zonder dakterras) van 42m2. Bekijk hier de aanbodpagina.

2. Woning aan de Oostenburgergracht te Amsterdam

Vanaf dit dakterras in Amsterdam heb je een prachtig uitzicht over de gracht. Naast het dakterras krijg je, voor €1850,- per maand, binnen een woonoppervlakte van 90m2. Zie hier de aanbodpagina.

3. Woning aan de Zoomstraat te Amsterdam

Zeer luxe afgewerkt appartement met maar liefst TWEE dakterrassen (gezamenlijk 60m2 aan dakterras). Daarnaast heeft deze woning een woonoppervlakte van 125m2 in het prachtig Amsterdam Oud-Zuid. Te huur voor €2750,- per maand. Zie hier de aanbodpagina.

4. Woning aan de Brigantijnkade te Amsterdam

Nu zijn de gordijnen nog dicht maar dit appartement in het centrum van Amsterdam heeft ook een dakterras. Het is te huur voor €1300,- per maand. Ga hier naar de aanbodpagina.

5. Woning aan de Elandsstraat te Amsterdam

Even terugtrekken uit de drukte van de stad. Dat kan op dit dakterras in de Jordaan. Het terras hoort bij een huurwoning van 40m2 dat wordt verhuurd voor €1390,- per maand. Bekijk hier de aanbodpagina.

Ben je benieuwd naar de rest van het aanbod in Amsterdam? Bekijk dan de meer dan 3000 beschikbare huurwoningen.

 

Hestiva