3 tips bij het kiezen van een verhuisbedrijf

Geschreven door: frederik, op: 12 september 2017

Wanneer je besloten hebt om een verhuisservice in te schakelen voor je verhuizing dan is het tijd om een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Een verhuisbedrijf kiezen is niet altijd even gemakkelijk, er moet namelijk rekening gehouden worden met vele aandachtspunten. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste verhuisservice met deze 3 handige tips!

Tip 1: Persoonlijke afspraak

Verhuizingen zijn nou eenmaal persoonlijk, daarom is het belangrijk om een persoonlijke afspraak te maken met het verhuisbedrijf in kwestie. Om zo elkaar beter te leren kennen, daarnaast kan je al direct oordelen over de service van het bedrijf en het gevoel dat jij erbij hebt. Tijdens een persoonlijk gesprek kan je gemakkelijke je wensen en eisen duidelijk maken. Waardoor het verhuisbedrijf kan komen met een persoonlijke offerte op maat.

Tip 2: Garantie en verzekeringen

Wanneer je een gesprek hebt met een verhuisbedrijf is het verstandig om te informeren naar de garanties die het verhuisbedrijf kan bieden. Gaat de verhuizing gegarandeerd door als het verhuisbedrijf failliet gaat? Of zie je het betaalde geld nooit meer terug?

Ook is het belangrijk om te vragen naar de verzekeringen van het verhuisbedrijf, wat gebeurt er als er iets kapot gaat tijdens het verhuizen? Zelfs de beste verhuizers overkomt het wel eens dat er iets beschadigd tijdens de verhuizing, daarom is het belangrijk om hierover afspraken te maken.

Tip 3: Vergelijk offertes met elkaar

Kies er altijd voor om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Op deze manier kan je prijzen vergelijken en kom je vaak veel goedkoper uit. Besparen op je verhuizing is helemaal niet zo lastig. Begin vroegtijdig met het aanvragen van meerdere offertes en bekijk de mogelijkheden. Maak vervolgens een beslissing voor de beste verhuisservice met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Hestiva